Opret konto Glemt password?
 

Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

Aloe Propolis Creme

Et af vore mest populære produkter, udmærket til tør hud over hele kroppen.
Læs mere

Velkommen til Aloe Vera Paarup

Jeg hedder Pernille Sørensen og er Forever Business Owner for Forever Living Products.

Her på siden kan du købe lækre Aloe Vera Produkter. I sortimentet finder du alt det du har brug for inden for kosttilskud, kropspleje og makeup og produkterne er alle baseret på økologisk dyrket Aloe Vera.

Jeg står selvfølgelig gerne til rådighed med at finde de helt rigtige produkter til dine behov og du er altid velkommen til at kontakter mig for at få nærmere information.

Når du handler Forever Aloe Vera produkter, får du ud over produkter i høj kvalitet også vores 90 dages kundetilfredshedsgaranti. 

Det nemt at handle produkter i webshoppen. Du skal bare oprette en profil, også har du adgang til bestillings delen. Hvis du bare vil kigge dig omkring er du velkommen til det, du kan også kontakte mig via siden, via min mail turkis@info.dk eller ringe til mig på mobil: 30 55 17 61. Eller kig på facebook siden Aloe Vera Paarup.

Vi har i min familie selv mærket hvor stor en ændring i sundhed og velvære Forevers produkter kan give. Så du har intet at miste ved at prøve produkterne. Du har 100 % tilfredshedsgaranti på alle produkterne. Svarer et produkt ikke til dine forventninger, kan du returnere produktet helt eller delvist brug sammen med din kvittering til den forhandler du har købt det hos, og du får pengene retur uden diskussion. 

Du har sikkert hørt om C9 eller CHANGE 9 ?

C9 / CHANGE 9

Perfekt til at give din krop en nu start. Følg C9 programmet i 9 dage for at give kroppen en reel chance for at ændre din livsstil, nulstille din krop og kickstarte en sundere livsstil. Så prøv C9 og opnå en mærkbar ændring i din krop og sjæl. Den vil gøre du igen kan mærke din rigtig sulthedsfornemmelse og du slipper af med din trang til sukker, sodavand mm. Kontakt mig endelig for nærmere info på 30 55 17 61.

Så kontakt mig endelig hvis jeg kan hjælpe dig

Aloe Vera Paarup

v/Pernille Sørensen

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer af høj kvalitet giver produkter af høj kvalitet. Julio fortæller om Forevers Aloe vera og plantage.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sund – mor, far, 2 børn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det helt enkelt uforskammet godt. De udstråler en følelse af at være på rette tid og sted i deres tilværelse, de ser lykkelige og utroligt sunde ud. Gad vide hvad det kan skyldes?

Fitness – the movie

Her møder vi det fremgangsrige par, som kan leve deres liv, præcis som de selv vil - og gør det. Begge er meget interesseret i fitness, og ikke kun træning: de vil også spise rigtigt, og de prioriterer at tage hånd om sig selv. Hvor heldigt at de har så gode produkter ved hånden…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den her følger vi to herlige twentysomethings i deres hverdag. Måske er de venner, måske noget mere - vi overlader det til betragteren at foretage den tolkning. Helt sikkert er i hvert fald, at de vælger deres daglige produkter med omsorg.